Snickers-jätski

peanutbutterjäde-kopio-1

Makasin eilen illalla jo sängyssä, kun sain idean. Voisiko aiemmin teille esittelemästäni taivaallisesta smoothiesta tehdä myös jäätelöä? Voi kyllä.

Kipitin kuorimaan pari banaania pakkaseen, koska tänään viipotan koko päivän työasioilla. Jäätelö oli tehtävä aamupalaksi. Voi harmi.

Snickers-jäätelö. Ei taida olla parempaa tapaa aloittaa aamua?

Ps. Kerroin viimeksi, että olen järjestämässä toukokuussa iltapäiväkurssin hiilihydraateista yhdessä hyvinvointivalmentaja Leeni Viion kanssa. Kurssin tiedot näet tämän linkin takaa. Sieltä löydät myös ilmoittautumis- ja maksuohjeet. Tervetuloa!


Kuori ja pakasta kaksi pientä banaania. Kun banaanit ovat jäätyneet, laita ne tehoblenderiin tai monitoimikoneeseen. Lisää joukkoon puoli desiä vettä, puoli desiä suklaaproteiinijauhetta, kymmenen mantelia ja kaksi ruokalusikallista maapähkinävoita. Blendaa jäätelöksi. Voit halutessasi jättää proteiinijauheen pois ja korvata sen teelusikallisella raakakaakaojauhetta.