Vesimeloni­salaatti

kaktusjäde_vesimeloni-kopio-1

Kesän kepein salaatti syntyy kolmeasta raaka-aineesta. Tämän helpompaa ja pirskaltelevan herkullista salaattia saa hakea. Vesimelonin makeau yhdistettynä fetan hapokkuuteen...bliss! Muista ostaa aitoa kreikkalaista vuohenmaito fetaa palana.

Minulla on luultavasti tätä lukiessasi aika kuumat oltavat. Veikkaan, että istun täpötäydessä junassa kohti Etelä-Italiaa. Olen ajastanut matkani ajaksi muutaman postauksen, jotta sinun aikasi ei käy tylsäksi. Minä puolestani oikein toivon joutilaisuutta. Vähän viiniä, meri, upea näköala ja hyvä kirja.


Revi lautaselle ruukullinen tuoretta minttua ja vuohenjuustoa. Leikkaa joukkoon vesimelonisiivuja. Jos kaipaat neljättä raaka-ainetta, niin se voisi olla mustapippuri. Muutama rouhaisu jämäköittää makua.