Aamuinen ricottaleipäkattaus

kutsunkuvat kopio

Aloitin eilen kirjani ennakkomyynnin. Jos satuit missaamaan sen, pääset tilaamaan kirjan täältä, ennakkovaraajan alennuksella tottakai. Annoin tänään myös haastattelun, jonka vuoksi katoin aamulla gluteenittomat leivät pöytään. Samalla käytin tilaisuuden hyväkseni ja otin valokuvat toimittajille lähteviä kirjajulkkarikutsuja varten. Reseptit olivat vanhoja tuttuja: ranskanleipää ja tofulevitettä. Lisäksi tein myös pari leipää, joista ei valitettavasti tullut otettua yhtäkään kuvaa:

Levitä gluteenittomalle ranskanleivälle reilusti ricotta-juustoa. Poista tuoreesta taatelista kivi ja revi se pieniksi palasiksi leivät päälle. Ripottele annokseen vielä halutessasi sormisuolaa.

Suolaisen ja makean liitto on yksinkertaisesti ihana.

Aino-Sofialla on muuten ihania pieniä vaaseja pitkin kotiaan ja niissä aina jokin kaunis kukka tai oksa. Hän rakastaa harsokukkia ja hänen asetelmiensa innoittamana minäkin ostin muutaman uuden kipon ja kupin sekä erilaisia kukkia. Se hyvä puoli muuten vieraissa on, että silloin jopa minä saan siivottua. Oppisimpa vielä pitämään kodin tämän näköisenä kahta päivää pidempään.

invitation