RMS Beauty

img5.jpg

rmsbeauty-2

rmsbeauty-3

Olen sekakäyttäjä: luonnonkosmetiikkaa voiteissa ja putsareissa, normikosmetiikkaa meikeissä. Instagramissa olettekin saattaneet nähdä minut hehkuttamassa Bobbi Brownin meikkivoidetta, joka on ollut käytössäni puolitoista vuotta. Nyt ihossani on alkanut olla paljon näppyjä ja aloin miettiä pitäisikö minun siirtyä luonnonkosmetiikkaan myös meikkivoiteen puolella. Poskipunani ovat jo Zuii-merkiltä, joten voisinhan antaa mahdollisuuden myös meikkivoiteelle. Ystäväni Annika vinkkasi minulle ostaneensa uuden meikkipohjan RMS beauty -merkiltä. Sen nimi on "Un" Cover-up. Nimen perusteella ajattelin sen olevan taas yksi näitä luonnonkosmetiikkapohjia, jotka eivät peitä juuri nimeksikään.

Onneksi Katja Kokko on vain Facebook chatin päässä. Kysyinkin, mikä olisi paras meikkipohja. Sama vastaus: "Un" Cover-up. Niinpä päätin lähteä Sofinahiin Uudenmaankadulle terterien ääreen.

Meikkipohja on pakattu pieneen lasipurkkiin ja se on paksua tököttiä. Vähän kuin voidemaista poskipunaa. Siinä on kookosöljyä eli se myös hoitaa ihoa. Rasvaiset tuotteet vain näyttävät iholla helposti, noh, rasvaisilta. Hipelöin tuotetta hetken aikaa ja olin jo jättämässä sen kauppaan, kunnes huomasin hohtovoiteen. Se näytti ihanalta. No ehkä... Kun tiskin takaa löytyi vielä uusi vaaleampi sävy puuterista, päätin antaa koko setille mahdollisuuden.

Pääsin kotiin ja poistin vanhat meikit. "Un" Cover-up levitetään sormin. Täytyy sanoa, että se on hidasta puuhaa. Jos olet tottunut läiskimään meikkivoiteen naamaasi parilla kämmenenvedolla, tämä vaatii totuttelua. Niin ja herätyskello uuden asetuksen. (Puhutaan siis ehkä viidestä minuutista, mutta minusta se tuntui iäisyydeltä.) Etenin neliösentti kerrallaan ja äimistyin. Tuote peittää paremmin kuin Bobbi, mutta lopputulos on yhtä kuulas. Ehkä jopa kuulaampi. Se peittää myös tummat silmänaluset, joten toista tuotetta ei tarvita. Sain näppyjäkin ihan kivasti häivytettyä.

Jopa sävy on täydellinen, vaikka vaihtoehtoja ei ole montaa. Vertasin huvikseni kämmenellä Bobbia ja uutta ostostani rinnakkain ja sävyt olivat liki identtiset. RMS Beautyn pohja on aavistuksen punertavampi, mutta ehdottomasti pohjasävyltään kellertävä. Usein luonnonkosmetiikkapohjien sävyt ovat minulle aivan liian punertavia, joten tämä oli positiivinen yllätys. Oma sävyni on 22 light medium / yellow shade.

Living Luminizer -hohde saa poskipäät ja nenänvarren hehkumaan juuri sopivasti. Sitä uskaltaa levittää reippaastikin, eikä lopputulos ole diskopallo. Rakastan tätä tuotetta jo nyt. Tajusin jokin aika sitten, että kaikkien kuulaiden kasvojen salaisuus on jonkin sortin hohtovoide.

Meikkivoide pysyy hyvin, vaikka ajattelin sen liukenevan kasvoilta yhtä nopeasti kuin kookosöljy sulaa helteessä. Pysyvyys on vähintään yhtä hyvä kuin Bobbissa. Minun mittapuullani meikkivoide on loistava, jos se peittää sopivasti, mutta jättää ihon raikkaan kuulaaksi. Iho saa jopa hieman kiillellä, mutta ei tietenkään näyttää parin tunnin päästä täysin meikittömältä. Yleensä näytän hieman rähjääntyneeltä päivän päätteeksi oli meikki mikä hyvänsä, joten en kuitenkaan vaadii meikkivoiteeltani mahdottomia. Meikkiä on korjailtava, jos mielii näyttää freesiltä 12 tuntia. Jos ihosi rasvoittuu kovasti, veikkaan, että sävytetty Tinted "Un" Powder -puuteri (tai väritön "Un" Powder) tulee tarpeeseen. Itse sipaisin sitä kevyesti t-alueelle. Puuterilla voi tietysti myös korjailla meikkiä päivän mittaan.

Katjan mukaan tuotteeseen ovat hullaantuneet "aivan kaikki Hollywoodia myöten" enkä ihmettele. Hän myös vinkkasi, että sarjan Buriti Bronzer on huippu. Voidemainen aurinkopuuteri pääsee ostoslistalleni seuraavaksi. Se näyttää kuvassa melko helmiäiseltä, mutta pitänee käydä paikan päällä katsomassa todellinen koostumus.

Nyt tukkani on niin räjähtänyt (trust me), että jätän todistusaineiston kuvaamisen huomiseen, mutta lupaan demota meikkivoiteen hehkun Instagramissa. Kannattaa siis seurailla @torkkujajanokkosia huomenna.

Jos pääset, mene kokeilemaan meikkiä suoraan kasvoille osoitteeseen Uudenmaankatu 17. Jos et, löydät tuotteet myös Sofinahin verkkokaupasta:

RMS BEAUTY

"Un" Cover-up // "Un" Powder // Living Luminizer

***

Yhteistyössä Sofinah (eli olen saanut pienen alennuksen, kiitos.)