Gressa

gressa-web-3

gressa-web

gressa-web-2

gressa-web-5

gressa-web-4

Luonnonkosmetiikassa on lukuisia helmiä ja tämä Naturelle.fi-verkkokaupan valikoimiin juuri uutuutena saapunut Gressan seerumimeikkivoide on yksi niistä. En ole aikoihin ollut mistään uutuudesta näin fiiliksissä – ja fiilistely alkoi jo ennen pipettipullon saapumista. Kauneusguruni Katja Kokko suositteli meikkivoidetta blogissaan, joten pakkohan sitä oli kokeilla.

Gressa Minimalist Correcting Serum Foundation on äärimmäisen juoksevaa, jopa vesimäistä. Koostumuksesta tulee oikeastaan mieleen muste. Levitykseen onkin olemassa sivellin, mutta itse olen käyttänyt ihan vain sormiani.

Ystäväni pohti, ettei Gressa varmaankaan sopisi hänen rasvoittuvalle iholleen, mutta antaisin sille mahdollisuuden. Meikkivoide nimittäin kuivuu iholla hyvin puuteriseksi. Lopputulos on siis mattapintainen, eikä lainkaan öljyinen. Minun on ehdottomasti laitettava sen alle kosteuttava päivävoide tai se jopa korostaa pintakuivaa ihoani. Odotin ehkä hieman hoitavampaa ja öljyisempää tuotetta – toisaalta mattainen lopputulos oli positiivinen yllätys. Se on kuitenkin luonnollinen eli mistään pakkeloidusta naamasta ei ole pelkoa.

Ihoni on kellertävä ja valitsin sävyn 3. Verkkokaupasta tilaaminen on aina kinkkistä, joten erittäin ilahduttavaa on Naturellen tarjoama palvelu: Heille voi lähettää kasvokuvan ja lisäksi minkä tahansa muun hyväksi havaitun meikkivoiteen sävyn nimen. He vertaavat niitä Gressan valikoimaan ja suosittelevat sopivaa sävyä. Yes please.

:: Tuote saatu testiin ::