Vegaaniset levitteet leivälle.

sugar-levitteet

Edelliseen postaukseen sopiikin täydellisesti vegaanisten levitteiden reseptit, jotka tein jälleen Sugar Helsingille. Etenkin suolainen levite sopii leivälle korvaamaan tuorejuustoa. Pidän todella paljon ravintohiivan mausta ja olenkin ripotellut sitä jo pitkään tattaripastan päälle.

Voimakkaamman vivahteen levitteeseen saa käyttämällä esimerkiksi saksanpähkinäöljyä. Tähän reseptiin valitsin miedon avokadoöljyn. Eri mausteita lisäämällä ja öljyjä vaihtelemalla voit siis valmistaa hyvinkin erilaisia versioita.

Koska mansikat ovat nyt parhaimmillaan, tein myös makean levitteen niiden kanssa yhdistettäväksi. Käyttämäni suklaakräkkerit oikein kaipasivat makeaa levitettä päälleen. Kyseisiä kräkkereitä oli ainakin Ruohonjuuressa tarjolla. Varmaan toimisivat myös jäätelön seassa murusina.

Kesä porskuttaa kauheaa vauhtia eteenpäin. Seuraavaksi aion alkaa miettiä tuleville syntymäpäivilleni tarjoiluja. Haaveilen kauniista mansikkakakusta, joten ainakin se on suunnitteilla.

LEVITTEIDEN RESEPTIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ!